Over Ons

Over Ons

Wie wij zijn

Blue Klimaat (Zuid-Holland) is een jong bedrijf , dat actief is sinds 2008. Wij adviseren, installeren en onderhouden al uw energiezuinige installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een kleine organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn, waardoor u veel tijd en geld kunt besparen. Helderheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf kan een goede prijs/kwaliteit verhouding leveren en ook een goede service.

 

Bij vragen of interesse kunt u ons telefonisch bereiken of via de offerte een mail sturen.

Goede service
Gecertificeerd personeel
Kwaliteit
15+ jaar ervaring
Garantie
Advies op maat

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare installateur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit, service en persoonlijke benadering is ons handelsmerk.

0

Meer dan arco's geinstalleerd

0

Jaar Ervaring

Wat klanten over Blue KLimaat zeggen

Reviews

Ook interesse? Klik dan op de knop hier beneden
 • Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar deze moet ik toch echt even plaatsen! Wat een goed bedrijf! In een tijd waar veel beunhazen aan het werk zijn, voelt het goed om met zo’n professioneel en gecertificeerd bedrijf te werken. Installateurs zijn deskundig, werken nauwkeurig en hebben alles netjes achtergelaten. Geweldige service en keurige installatie. Een vakkundig bedrijf dat goede service en kwaliteit aanbiedt!

  Salma el Idrissi Avatar Salma el Idrissi

  Onze airco laten installeren door de mannen van Blue klimaat!!! Echt een top service en zeker een aanrader. Naast de kwaliteit van werken hebben wij eerlijk advies gekregen waardoor wij ook nog eens geld hebben bespaard. Thanks Blue klimaat! Ik raad het een ieder aan!

  Yassin Ezeamar Avatar Yassin Ezeamar
 • Hierbij wil even de tijd nemen om een bedrijf in het zonnetje te zetten blueklimaat een airco laten plaatsen en zeer zeer tevreden… ik raad iedereen blueklimaat aan!

  Ayai Badjalala Avatar Ayai Badjalala

  Wij hebben een multi split systeem laten installeren van het merk Daikin. De mannen van blue klimaat werken heel netjes en zorgvuldig. Mohammed van blue klimaat heeft een vrijblijvende opname gedaan en daarbij meegedacht en de juiste advies gegeven. Kortom een vertrouwd goed bedrijf met mensen die hun werk met passie uitvoeren

  Mano Jones Avatar Mano Jones
 • Zeer correcte en zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden; geen overlast, alles netjes achter gelaten en een prima service na vragen en opmerkingen; kleine onvolkomenheden direct en zonder kosten en naar tevredenheid verholpen

  Dirk Visser Avatar Dirk Visser

  Nette en correcte mensen, leveren kwaliteit en goede informatie en tips!

  Patrick De Ruiter Avatar Patrick De Ruiter
 • Vriendelijke monteur. Die goed mee denkt. Werkt erg netjes en komt afspraken na.

  Raimon Grootveld Avatar Raimon Grootveld

  Goede communicatie en snelle levering. Top!!

  Redo Redo Avatar Redo Redo
 • We hebben vorig jaar 2022, vlak voor de zomer een airco laten plaatsen door blue klimaat. Binnen 1 dag was alles geregeld en netjes afgewerkt. Tevens krijgen wij 2x per jaar onderhoudservice van blue klimaat.

  Salliha El khannaji Avatar Salliha El khannaji

  We zijn zeer tevreden met het geleverde werk en nazorg.

  Jay Jainandunsing Avatar Jay Jainandunsing
 • Blue Klimaat en team hebben bij ons een airco systeem geïnstalleerd. Vooraf veel informatie gekregen en is uiteindelijk gerealiseerd. Bedankt voor de goede service !!

  real Avatar real

  Deze jongens hebben airco’s bij ons geplaatst. Netjes volgens afspraak. Goeie prijs/kwalitietsverhouding. Netjes weggewerkt. Goeie instructies gegeven en later nog een keer langsgekomen om na te vragen of alles naar wens was. Zeker een aanrader dit bedrijf!

  Hilal Poots Avatar Hilal Poots
 • Goede en snelle service, vakkundig airco geïnstalleerd al met al een top bedrijf!

  amaan radja Avatar amaan radja
Portfolio

Onze Projecten