Onderhoud en Installatie

 • Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar deze moet ik toch echt even plaatsen! Wat een goed bedrijf! In een tijd waar veel beunhazen aan het werk zijn, voelt het goed om met zo’n professioneel en gecertificeerd bedrijf te werken. Installateurs zijn deskundig, werken nauwkeurig en hebben alles netjes achtergelaten. Geweldige service en keurige installatie. Een vakkundig bedrijf dat goede service en kwaliteit aanbiedt!

  Salma el Idrissi Avatar Salma el Idrissi
 • Onze airco laten installeren door de mannen van Blue klimaat!!! Echt een top service en zeker een aanrader. Naast de kwaliteit van werken hebben wij eerlijk advies gekregen waardoor wij ook nog eens geld hebben bespaard. Thanks Blue klimaat! Ik raad het een ieder aan!

  Yassin Ezeamar Avatar Yassin Ezeamar
 • Hierbij wil even de tijd nemen om een bedrijf in het zonnetje te zetten blueklimaat een airco laten plaatsen en zeer zeer tevreden… ik raad iedereen blueklimaat aan!

  Ayai Badjalala Avatar Ayai Badjalala
 • Wij hebben een multi split systeem laten installeren van het merk Daikin. De mannen van blue klimaat werken heel netjes en zorgvuldig. Mohammed van blue klimaat heeft een vrijblijvende opname gedaan en daarbij meegedacht en de juiste advies gegeven. Kortom een vertrouwd goed bedrijf met mensen die hun werk met passie uitvoeren

  Mano Jones Avatar Mano Jones
 • Zeer correcte en zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden; geen overlast, alles netjes achter gelaten en een prima service na vragen en opmerkingen; kleine onvolkomenheden direct en zonder kosten en naar tevredenheid verholpen

  Dirk Visser Avatar Dirk Visser
 • Nette en correcte mensen, leveren kwaliteit en goede informatie en tips!

  Patrick De Ruiter Avatar Patrick De Ruiter
 • Vriendelijke monteur. Die goed mee denkt. Werkt erg netjes en komt afspraken na.

  Raimon Grootveld Avatar Raimon Grootveld
 • Goede communicatie en snelle levering. Top!!

  Redo Redo Avatar Redo Redo
 • We hebben vorig jaar 2022, vlak voor de zomer een airco laten plaatsen door blue klimaat. Binnen 1 dag was alles geregeld en netjes afgewerkt. Tevens krijgen wij 2x per jaar onderhoudservice van blue klimaat.

  Salliha El khannaji Avatar Salliha El khannaji
 • We zijn zeer tevreden met het geleverde werk en nazorg.

  Jay Jainandunsing Avatar Jay Jainandunsing
Terugbel Verzoek

  Onderhoud

  Bij iedere installatie dragen wij zorg voor een perfect strakke afwerking waar onze klant blij van wordt. Onze specialiteit is om kabels, gootjes e.d. worden mooi weg te werken, zodat het er netjes en verzorgd uitziet.

   

  Om de kwaliteit en garantie van onze producten te kunnen waarborgen installeren wij alleen apparatuur die ook bij ons gekocht is. Als wij een offerte voor je mogen opmaken, is dit een all-in montage tarief. Zo kom je achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

   

  Onderhoud & servicebeurten
  Wij raden aan om jaarlijks onderhoud te plegen aan je airco, om de werking zo optimaal en lang mogelijk te behouden. Met het jaarlijkse onderhoud van Blue Klimaat ben je verzekerd van koele zomers en warme winters.

  Installatie en Reparatie

  Verder zijn de installateurs op de hoogte van alle technische eisen. Hiermee zorgen wij dat de klant optimaal van een aangenaam en comfortabel klimaat kan genieten.

  Voor een juiste werking van uw airco is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. Wij reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u onverhoopt problemen hebben met uw airco, dan zorgen wij voor een vakkundige en snelle reparatie! Ook voor installaties en onderhoud die niet door Blue klimaat geleverd zijn kunt u voor controle, onderhoud en reparatie bij ons terecht.

  Voordelen uitvoeren onderhoud en installatie

  Je hebt tot wel 30% lagere energiekosten
  Het verlengt de levensduur van je installatie(s)
  Het zorgt voor het goed functioneren van je installatie(s)
  Het verzekert je van een schone werk- en/of leefruimte
  De installatie behoudt zijn capaciteit
  Je behoudt de fabrieksgarantie (indien van toepassing)
  De installatie voldoet aan de jaarlijkse onderhoudsplicht volgens STEK-norm en F-gassen certificering

  Airco nodig? Of onderhoud aan uw Airco? Bel Ons!