Airconditioning

 • Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar deze moet ik toch echt even plaatsen! Wat een goed bedrijf! In een tijd waar veel beunhazen aan het werk zijn, voelt het goed om met zo’n professioneel en gecertificeerd bedrijf te werken. Installateurs zijn deskundig, werken nauwkeurig en hebben alles netjes achtergelaten. Geweldige service en keurige installatie. Een vakkundig bedrijf dat goede service en kwaliteit aanbiedt!

  Salma el Idrissi Avatar Salma el Idrissi
 • Onze airco laten installeren door de mannen van Blue klimaat!!! Echt een top service en zeker een aanrader. Naast de kwaliteit van werken hebben wij eerlijk advies gekregen waardoor wij ook nog eens geld hebben bespaard. Thanks Blue klimaat! Ik raad het een ieder aan!

  Yassin Ezeamar Avatar Yassin Ezeamar
 • Hierbij wil even de tijd nemen om een bedrijf in het zonnetje te zetten blueklimaat een airco laten plaatsen en zeer zeer tevreden… ik raad iedereen blueklimaat aan!

  Ayai Badjalala Avatar Ayai Badjalala
 • Wij hebben een multi split systeem laten installeren van het merk Daikin. De mannen van blue klimaat werken heel netjes en zorgvuldig. Mohammed van blue klimaat heeft een vrijblijvende opname gedaan en daarbij meegedacht en de juiste advies gegeven. Kortom een vertrouwd goed bedrijf met mensen die hun werk met passie uitvoeren

  Mano Jones Avatar Mano Jones
 • Zeer correcte en zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden; geen overlast, alles netjes achter gelaten en een prima service na vragen en opmerkingen; kleine onvolkomenheden direct en zonder kosten en naar tevredenheid verholpen

  Dirk Visser Avatar Dirk Visser
 • Nette en correcte mensen, leveren kwaliteit en goede informatie en tips!

  Patrick De Ruiter Avatar Patrick De Ruiter
 • Vriendelijke monteur. Die goed mee denkt. Werkt erg netjes en komt afspraken na.

  Raimon Grootveld Avatar Raimon Grootveld
 • Goede communicatie en snelle levering. Top!!

  Redo Redo Avatar Redo Redo
 • We hebben vorig jaar 2022, vlak voor de zomer een airco laten plaatsen door blue klimaat. Binnen 1 dag was alles geregeld en netjes afgewerkt. Tevens krijgen wij 2x per jaar onderhoudservice van blue klimaat.

  Salliha El khannaji Avatar Salliha El khannaji
 • We zijn zeer tevreden met het geleverde werk en nazorg.

  Jay Jainandunsing Avatar Jay Jainandunsing
Terugbel Verzoek

  Airconditioning

  Duurzaam en zuinig verwarmen en koelen. Een airconditioningsysteem koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Daarnaast, ontvochtigt, filtert en reinigt het de lucht. Airconditioning kan overal worden toegepast, of het nu gaat om een zolderkamer of een groot kantoorpand, de systemen van Blue Klimaat bieden een oplossing voor elke toepassing. Daarnaast is een warmtepomp airconditioning een perfect energiezuinig alternatief voor traditionele CV-systemen

   

  Bij Blueklimaat creëren we met behulp van moderne klimaat-technieken een binnenklimaat dat de natuurlijke omgeving optimaal imiteert. Bovendien filteren we negatieve milieufactoren zoals stof, pollen en vuil weg. Zo voldoet de luchtkwaliteit binnen aan de strengste hygiënische normen. Een klimaatsysteem zorgt er niet alleen voor dat we ons beter voelen, ze heeft ook een gunstige invloed op onze gezondheid. In ruimten waar de lucht op de juiste manier behandeld wordt, voel je je gewoon goed. Wij zorgen voor de beste oplossing! Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op.

  Airconditioning voor particulieren

  Een airco in huis levert een bijdrage aan een aangenaam klimaat en goede luchtvochtigheid. Wist u dat het ook van invloed is op uw gezondheid? Een goed geventileerd huis zorgt voor minder gezondheidsklachten. U kent het vast wel, die warme zomernachten waarbij het slapen met open raam in uw slaapkamer geen effect heeft. Wat wel helpt is een airconditioning. U regelt zelf welke temperatuur u prettig vindt en op welke stand u hem zet. Kiest u voor koelen of ventileren. Voor iedere woning bieden wij de ideale airco. Een ander groot voordeel is dat airco’s vandaag de dag erg stil zijn, dus heerlijk slapen zal geen enkel probleem zijn. Ook op koude dagen kunt u een airco gebruiken. Vrijwel alle artikelen beschikken over een warmtepomp. Deze verdrijven in de winter de kou uit uw huis. Kortom, met goede airconditioning heeft u het gehele jaar een aangenaam klimaat binnenshuis.

  Airconditioning voor bedrijven

  Medewerkers presteren beter bij een gezond binnenklimaat. Het heeft een positief effect op de gezondheid. Ziekteverzuim en productiviteitsverlies worden gereduceerd door het binnenklimaat te verbeteren. Airconditioning is een uitstekend middel om te zorgen voor een goed klimaat binnen. Blue Klimaat biedt ook voor uw organisatie specifieke airco- en klimaatsystemen voor uw organisatie.

  Voordelen Airco

  Geeft verkoeling op warme dagen
  Geeft warmte in de winter
  Zorgt voor schone lucht in huis (omdat deze gefilterd wordt)
  Door het gericht verwarmen van een ruimte kun je besparen op je stookkosten.
  Kan het wonen en slapen in huis of werken op kantoor een stuk aangenamer maken
  Indien goed onderhouden, heb je er jaren plezier van

  Airco nodig? Of onderhoud aan uw Airco? Bel Ons!